Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Hirtetyt koirat" by Jens Henrik Jensen & Sanna Manninen # Book PDF Kindle ePub Free

Hirtetyt koirat

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Hirtetyt koirat
  • Author : Jens Henrik Jensen & Sanna Manninen
  • Release Date : January 01, 2018
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2803 KB

Description

Totuus, jota et tahdo tietÀÀ.

YksinÀinen sotilas verkoston kourissa. Oxen-trilogian avausosa koukuttaa intensiivisyydellÀÀn ja vakuuttaa todenmakuisuudellaan.

Niels Oxen sai Afganistanista kotiin viemisiksi kunniamerkin lisĂ€ksi traumaperĂ€isen stressihĂ€iriön ja raapii nyt elantoa kasaan kerÀÀmĂ€llĂ€ pulloja ja kaivelemalla kauppojen jĂ€teastioita. Veteraani toivoo löytĂ€vĂ€nsĂ€ mielenrauhan muuttamalla Kööpenhaminasta Jyllannin metsiin, mutta vastassa onkin painajainen: hĂ€n joutuu epĂ€illyksi vaikutusvaltaisen miehen murhasta. Todistaakseen syyttömyytensĂ€ Oxen alkaa epĂ€sovinnaisen tiedusteluagentti Margrethe Franckin avustuksella selvittÀÀ surmatöitĂ€, joilla on vain yksi yhteinen nimittĂ€jĂ€: hirtetyt koirat."JĂ€risyttĂ€vĂ€n hyvin kirjoitettu." Jyske Medier"Intensiivinen, dramaattinen juoni voisi helposti olla tositarina." JydskeVestkysten"Kaikkea, mitĂ€ tehokkaassa trillerissĂ€ pitÀÀkin olla." Fyens Stiftstidende"ÄlykĂ€stĂ€ viihdettĂ€." Tidsskriftet Kulturkapellet"EnergistĂ€ ja jĂ€nnittĂ€vÀÀ. Lukija ei voi olla koukuttumatta." Weekendavisen

Tanskalaisesta Jens Henrik JensenistÀ (s. 1963) tuli kansainvÀlinen menestystrilleristi vuonna 2012, kun hÀnen kahdeksas romaaninsa, Oxen-trilogian avausosa Hirtetyt koirat (De hÊngte hunde), ilmestyi. Sarjaa julkaistaan jo ainakin kymmenessÀ maassa, ja sen TV-ja elokuvaoikeudet on myyty SF Studios -tuotantoyhtiölle.


Download Free Books "Hirtetyt koirat" PDF ePub Kindle